Slideshow Image
Slideshow Image

Saveti i najčešća pitanja

Lokacija?

Klubovi za iznajmljivanje se nalaze na više popularnih lokacija u centru Beograda.

Klub Studio

Klub Studio se nalazi na Zelenom Vencu, ulica Brankova. Klub se iznajmljuje svim danima za 18-te rođendane (punoletstva ), diplomske žurke, dečije rođendane kao i za studentske (komercijalne) žurke i manje svadbe.

Klub Scena

Klub Scena / ex Skala se nalazi u ulici Braće Krsmanović ispod Brankovog mosta. Industrijskali zona grada u kojoj se nalazi više poznatih kafića (Čorba kafe) i klubova. Iznajmljivanje kluba je svim danima za razne privatne proslave i komercijalne žurke.

Cena

Cene za iznajmljivanje klubova su različite i variraju od kluba do kluba. Neki od faktori koji utiču su koji je dan u nedelji (da li je radni dan,ili vikend) i sam tipa žurke (da li je žurka privatnog ili komercijalnog karaktera). Raspon cena je okvirno Od 150e do 300e za privatne žurke i manje lokale. Za veće lokale, koji su predviđeni za komercijalne žurke cene su veće.

Šta je uračunato u cenu?

Klubovi za iznajmljivanje su kompletno opremljeni rasvetom, ozvučenjem, barskim stolovima i stolicama, separeima i šankovima. Pored termina i lokala, dobijate kompletno osoblje (konobar, šanker, DJ, obezbeđenje i fotograf).

Staklene ili plastične čaše?

Definitivno preporučujemo plastične čaše, i one se uglavnom kupuju. Najmanje čaše su za žestinu, od 0.2l su za sokove i od 0.33l (0.5l) za pivo. Na 100 ljudi dolazi oko 250 čaša, od svake vrste po malo. Ukoliko slavljenik želi za svojim stolom staklene čase, vrlo rado ćemo izaći u susret.

Torta na žurci?

Može, ali ne preporučujemo. Ovo je žurka varijante proslave, veći deo torte će propasti.

Koliko mi pića treba?

Spisak pića pre svega zavisi od broja gostiju i od odnosa broja muškaraca i žena, jer muškarci i žene piju pretežno različita pića. Muškarci uglavnom piju pivo i kratka pića, dok žene najviše preferiraju mikseve i vina. Za spisak pića mi možemo da Vas posavetujemo, da bi narudžbina bila optimalna, ali ne morate da se držite toga. Ukoliko zelite da se rasteretite odlaska u nabavku, mozete prepustiti nama kompletnu organizaciju pića i nabavke po jedinstvenoj ceni od 2,5 eura po čoveku. U tu cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnog i bezalkoholnog pića u toku cele noći, kao i kopletna sitna nabavka-čaše, led, salvete i ostalo. Ono što je bitno da znate, piće kada uzmete od nas neće nestati u toku večeri, jer mi imamo zalihe u magacinu.

Grickalice?

Da, kikiriki i tome slično, fornetti su takodje odlična varijanta.

Da li DJ ima svu muziku ili mi treba da donesemo našu?

DJ ima na hiljade pesama i ažurno prati nove hitove. Sa njim samo treba da se dogovorite oko rasporeda pesama ili satnice. Npr. od 22h od 23h R’n’B, od 23h od 00h house, posle 90-te i domaća…

Spisak ili pozivnice?

I jedno i drugo imaju svoje prednosti. Sa pozivnicama se brže ulazi u klub . Brže je od spiska, gost pokaže pozivnicu i odmah ulazi u klub. Pozivnice su flajeri koje mi obezbeđujemo i dajemo odmah pri kaparisanju prostora. Brži ulaz je jako bitan naročito u zimskom delu sezone. Spisak je precizniji!