Slideshow Image
Slideshow Image

Dečiji rođendani

Prostor za
dečije rođendane

Ukoliko Vi i Vaše dete želite da organizujete rođendan u nekom klubu , koji će biti poseban i o kome će svi pričati , na pravom ste mestu. Deca uzrasta izmedju 12 i 16 godina, su jednostavno prerasla dečije igraonice i sada im je pravi HIT da slave rođendan u nekom klubu. Naravno termini su prilagođeni njihovom uzrastu (ranije počinju i kraće traju) i cela organizacija je prilagođena za njihov uzrast.

Termin i cena:
Termin koji se preporučuje je termin od 18:30h do 21:30h i taj termin je povoljniji i isplativiji, jer posle 22h mi možemo da uklopimo termin za proslavu koja počinje u kasnijim satima.
Cena ovih termina se kraće od 150e do 250e (zavisi od kluba, dana i broja dece) i u ovu cenu je uračunato kompletno osoblje (konobar, šanker, dj, obezbedjenje i fotograf).

Piće i Hrana:
Na rođendanima se služi uglavnom 10-tak vrsta gaziranih i negaziranih sokova, za svačiji ukus. Torta je poželjna i ona se iznosi vremenski otprilike na sredini rođendana (tradicionalno okupljanje oko torte, rođendanska pesma i duvanje svećica je njima važan deo rođendana koji pamte). Za posluženje se praktikuje nešto od njihove omiljene "klope" mini sendviči ili pica. Sve ovo može da bude u Vašoj režiji ili da se potpuno rastretite i prepustite nama po identičnim cenama i novcu koji bi potrošli bilo gde.
Cena za neograničenu konzumaciju bezalkoholnih pića (gaziranih i negaziranih 10 vrsta) bi iznosila 1 euro po detetu, i to plaćate za onoliki broj dece koja su se pojavila na proslavi.

Za sva pitanja informacije i savete smo Vam na raspolaganju

062 661 444