Slideshow Image
Slideshow Image

Šta je sve potrebno za proslavu 18. rođendana?

Šta je sve potrebno za proslavu 18. rođendana?

Iznajmljivanje klubova – Mnogo bolja opcija ako imate više gostiju. Kod nas možete pronaći klub, koji će odgovarati Vašim potrebama i zahtevima, a takođe možete rezervisati i dodatne usluge, kao što su fotograf, unajmljivanje barmena, DJ-a i ostalo. Klubovi za iznajmljivanje obično imaju svoju dekoraciju, a neki su opremljeni i svetlosnim efektima koji će napraviti super atmosferu. Ono što može biti zanimljivo su konfete u raznim bojama koje ćete u određenom trenutku ispaliti.

Odeća - Za rođendane u klubu, koji predstavljaju opušteno druženje uz društvo, muziku i poklone, možete odabrati neku kežual varijantu. Ne zaboravite ni cipele – ponesite neke da se preobujete ako Vas nažuljaju, ili se umorite od štikli!

Torte za 18-ti rođendan mogu biti obične tradicionalne sa šlagom, sa fondanom u raznim varijantima. Uglavnom su to torte nekog šaljivog karaktera, ili pak samo sa brojem 18, što dosta zavisi i od samog slavljenika/slavljenice. Često se torte prave i sa simbolima nečeg što asocira na samog slavljenika tipa fudbalske lopte, torbice za devojčice itd.