Najčešća pitanja

Lokacija?
Zeleni Venac blizu McDonaldsa.

Cena?
Od 150e do 280e

Šta je uračunato u cenu?
Pored termina i lokala, uračunato vam je i kompletno osoblje.

Od kad do kad je termin iznajmljivanja?
Od 21:00h do 04:00h

Staklene ili plastične čaše?
Definitivno preporučujemo plastične čaše, i one se uglavnom kupuju.
Najmanje čaše su za žestinu, od 0.2l su za sokove i od 0.33l (0.5l) za pivo.
Na 100 ljudi dolazi oko 250 čaša, od svake vrste po malo.

Torta na žurci?
Može, ali ne preporučujemo. Ovo je žurka varijante proslave, veći deo torte će propasti.

Koliko mi pića treba?
Spisak pića pre svega zavisi od broja gostiju i od odnosa broja muškaraca i žena, jer muškarci i žene piju prilično različita pića. Muškarci uglavnom piju pivo i kratka pića, dok žene najviše preferiraju mikseve i vina. Za spisak pića mi možemo da Vas posavetujemo, da bi narudžbina bila optimalna, ali ne morate da se držite toga. Po toj narudžbenici svaki gost dobija 5-6 pića.

Gde je najjeftinije piće?
Metro je najjeftiniji. Niže su cene oko 10% od svih ostalih, ali ne može da se vrati ono što ostane od pića (kao u veleprodajama i podrumima pića). Mi preporučujemo TIM 99 veleprodaju pića, nalaze se u Dunavskoj br.15 pored Auto Centra Boban, dovoze do kluba i može da se vrati piće koje ostane (oni vam vrate novac u toj vrednosti). Njihovi brojevi telefona su 011 3283 917, 011 3283 877.

Grickalice?
Da, kikiriki i tome slično, Fornetti su takodje odlična varijanta.

Trubači?
Naprave odličnu atmosferu, pogotovo ako se pojave oko 12h - 12:30h. Ne duže od 15 minuta, brzo dosade.

Da li DJ ima svu muziku ili mi treba da donesemo našu?
DJ ima na hiljade pesama i konstantno nabavlja nove hitove. Sa njim samo treba da se dogovorite oko rasporeda pesama ili satnice. Npr. od 22h od 23h R'n'B od 23h od 00h house, posle 90-te i domaća.

Kako se rezerviše termin?
Posle gledanja prostora, može usmeno da se rezerviše termin. Usmena rezervacija važi 24h, posle toga mora da se kapariše. Kapara se ostavlja u vrednosti od 30 do 50e, dobijate potvrdu na taj iznos i tada ste potpuno sigurni da je to vaš termin.

Najjeftini bend?
Najjeftini bend može da bude dvočlani ili tročlani i kreće se oko 100e.

Spisak ili pozivnice?
Mi preporučujemo pozivnice iz jednog prostog razloga: zbog bržeg ulaska u klub. Mnogo je brže od spiska, gost pokaže pozivnicu i odmah ulazi u klub. Pozivnice su flajeri koje mi obezbedjujemo i dajemo odmah pri kaparisanju prostora. Brži ulaz je jako bitan naročito u zimskom delu sezone.

Iznajmljivanje kluba
za rodjendane, privatne zurke, proslavu 18. rodjendana, decjih rodjendana, svadbenih i diplomskih proslava. Klub Studio se nalazi u centru Beograda, ulica Brankova, Zeleni Venac Zelite da proslavite Vas rodjendan, diplomiranje, da napravite svadbenu ili jednostavno organizujete Vasem detetu najbolju mogucu zurku?
Klub se iznajmljuje za privatne zurke , 18. rodjendane kao i decije rodjendane - svim danima i u svim terminima (po dogovoru).

PROSLAVE 18. RODJENDANA
PRIVATNE ZURKE
DISKOTEKA ZA DECU
Klub, klubovi, klubu, lokal, lokali, lokalu, sala, sale, sali, kafic, kafici, kaficu, prostor, prostori, prostoru, klub za zurke, prostor za zurke, deciji rodjendani, 18. rodjendani, punoletstva, proslave rodjendana, organizacija rodjendana, rodjendan u diskoteci, rodjendanska diskoteka, diskoteke, diskoteka, karaoke, organizacija karaoka, klubovi u beogradu, diskoteke beograd, zakup lokala za zurke, prostor za punoletstva, prostor za punoletstva, iznajmljivanje, klubic, zakup lokala za rodjendan, iznajmljivanje kluba, izdavanje kluba-prostora, sale za zurke, sala za zurke, iznajmljivanje prostora, lokali za zurke, lokali za rodjendane, kafica za zurke, kafic za zurke, prostor za zurke, iznajmljujem klub za proslave, iznajmljivanje kluba za zurke, iznajmljivanje kluba za proslave, iznajmljivanjem kluba, iznajmljujem klub, iznajmljujem klub za zurke, klub u centru za, klub u centru za punoletstva, klub u centru za rodjendane i zurke, klub za privatne zurke i rodjendani, klub za proslave, klub za punoletstva, klub za rodjendan, klub za diplomske, diplomska zurke, osamnesti rodjendani, proslava osamnestog rodjendana, gde mogu da proslavim rojendan, prostor u centru za rodjendane i zurke, prostor za punoletstva, prostor za rodjendane, rentiranje kluba za zurke, rodjendanski klub, lokala, rodjendaonice, rodjendaonica, igraonica, igraonice, animatori, klovn, madjionicari, decija diskoteka, privatne zurke, klubovi zurke, prostorije za zurke, prostori za zurku, privatne zabave, diplomske zurke, svadbe, ispracaji, prijemi, kokteli, disko klub u beogradu, klub za privatne zurke, proslave rodjendana, prostor za rodjendane, prostor za zurke, galerija zurke beograd punoletstva rodjendani, prostor za privatne žurke, diplomske žurke, svadbe, konferencije, koktele, 18. rodjendani - punoletstva, dečiji rodjendani, diskoteka, klub - sve na jednom mestu. rodjendani - punoletstva, dečiji rodjendani, diskoteka, klub - sve na jednom mestu, iznajmljivanje kluba za privatne zurke, za rodjendane, za diplomske, iznajmljujem klub. napravi ludu zurku, iznajmi klub lokal prostor za zurku ili rodjendan, klub skala, klub slavia, bar klub, light bar